Avontuurlijke trektochten met Welsh-Arabische Paarden

Gedurende heel het jaar door kan u instappen voor een heerlijke uitstap in het prachtigste stukje natuur van de Kempen.

Comfortabele marathonwagens worden voortgetrokken door Welsh-Arabische paarden. Kleine, pittige, intelligente en lieve dieren met een verbluffend uithoudingsvermogen.


Bij een meerdaagse trektocht door het mooiste van de Kempen overnacht u in een romantische woonwagen onder een zacht veren dekbed.

In de zomer met EQUUS ART langs natuurgebieden trekken en mooie meertjes overzwemmen en genieten van de verrukkelijke picknick die u wordt voorgeschoteld.


U kan deze uitstappen ook uitstekend combineren met uw specifieke interessen. Bijvoorbeeld met het schilderspalet over de heide trekken en het licht in verfmaterie omzetten onder begeleiding van een deskundige kunstenaar.


Voor Sinterklaas en zijn collega de kerstman, die soms in de bossen verdwalen, heeft EQUUS ART een speciale reddingsactie op touw gezet. Stap in om na enig speurwerk de goede man aan boord te helpen en dit heugelijk feit met veel feest te vieren.

Onze kerstarrangementen zijn ronduit  s c h i t t e r e n d.


Per koets kunnen vier volwassenen of zes kinderen plaatsnemen. U kan kiezen uit verschillende formules en u bepaalt zelf of de uitstap rustig of in een vurig tempo mag verlopen.

U kan genieten zolang u maar wilt: wanneer u aan boord stapt van EQUUS ART begint u aan een avontuur waarvaan u zal willen dat het niet meer eindigt.